Klantervaring

Al bij het kennismakingsgesprek met Mariël kreeg ik een goed gevoel bij haar. Zij legt duidelijk uit wat zij je kan bieden op het gebied van gewichtsbeheersing. Daarbij werd meteen al duidelijk dat Mariël heel realistisch is en niet van “snelle diëten houdt”. In de consulten merk je dat Mariél betrokken bij je is. Daarom is het plezierig om met haar af te spreken. Ik merk dat ik echt baat heb bij de voedingsadviezen. Het gaat daarbij niet alleen over calorieën maar over voeding in zijn geheel.

Nu 8 augustus 2014 ben ik bijna 9 kilo afgevallen. Langzaam bevalt mij prima!

Groeten, Jeroen

————————————————————————————————————————————————————————–

 

 

 

Al tijden was ik van plan om een keer wat kilo’s kwijt te raken.

Wat voor mij goed werkte is dat ik dit gedaan heb door ondersteuning van Mariël en ze heeft me erg goed gemotiveerd.

Door de diverse tips en tricks zoals menu’s en voedingswaarde tabellen werd ik me steeds bewuster van mijn ongezonde eetpatroon en wat ik zoal naar binnen propte zonder daar over na te denken.

Wat mij enorm geholpen heeft is vooral de alternatieve gezondere keuzes die vaak ook nog erg lekker waren en die ik zoveel jaar geleden ook vaker at.

Bijvoorbeeld roggebrood met 30 plus kaas en crackers van wasa met appelstroop maar ook een havermout ontbijt en drinkyoghurt.

Mijn ontbijt heb ik hierdoor blijvend onder controle.

Maar ook mijn eten ‘s avonds gaat steeds beter en ik luister nu als ik thuiskom naar mijn hongergevoel en ga direct aan de slag met koken i.p.v. vroeger eerst nog even achter de computer te zitten en de tijd vergeten.

Als je last heb om uit jezelf een dieet te gaan volgen dan is Petersedieeet een enorme aanrader.

De manier waarop ik werd geadviseerd en niet betuttelt vond ik erg prettig waardoor ik meer naar mijn innerlijke eigen wil ging luisteren.

Uiteindelijk ben ik 4 kilo in 4 weken kwijt geraakt en dit is er sinds ik niet meer bij Mariël kom niet aangekomen.

Erg tevreden met de keuze om zo af te vallen.

 

Was getekend Tjeerd.

————————————————————————————————————————————————————–

 

Mariël is vriendelijk en prettig in de omgang. Ze doet er alles aan om je te motiveren om af te vallen.

Ze luistert goed van welke producten je houdt en probeert daar dan een weekmenu mee samen te stellen.

Ze biedt diverse recepten aan ter ondersteuning en geeft ideeën aan om hongermomenten op te vangen met caloriearme producten.

Ik gun haar nog vele mensen die het afvallen bij haar als aangenaam beschouwen.

Groetjes,

Sandra

——————————————————————————————————————————————————————————-

Client van 75 jaar: “ík maak nu iedere zondagochtend mijn boodschappenlijstje voor de hele week. Ik eet iedere dag een ander soort groente en ik varieer met ontbijt en lunch. Vroeger at ik altijd brood. Nu eet ik s ‘middags ook weleens yoghurt met muesli en in de ochtend 2 rijstwafels met kaas”.